Székhely:
4024 Debrecen, Kossuth u. 42.

Telephely:
1047 Budapest, Fóti út. 56.

Tel.: +36 52 531 900

E-mail: info@gkfk.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

A www.gkfk.hu oldalán megjelenő tartalom, így a cikkek, a grafikák, a sajtófotók, a site grafikája vagy bármely más szerzői mű szerzői jogi oltalom alatt áll.

A Tartalom szerzői vagyoni jogainak jogosultja a GKFK. A Tartalom idézésére, átvételére kizárólag a forrás és a szerző feltüntetésével és a kiadó írásos beleegyezésével van lehetőség.

Tilos a Tartalom bármely technikai módszerrel, bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása a GKFK írásbeli engedélye nélkül.

Ez a tilalom nem érinti az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvényben szabályozott szabad felhasználási eseteket, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség.

A szerzői jogok megsértése polgári jogi, sőt akár büntetőjogi jogkövetkezményekkel is járhat. A GKFK fenntartja magának a jogot, hogy a hatályos jogszabályokban biztosított igényeit a jogsértőkkel szemben érvényesítse.

BEJELENTKEZÉS
felhasználói név:
jelszó: